Even kennismaken… Peter

Ik ben Peter. Ik woon in het buitengebied van Elspeet met mijn vrouw en de nodige dieren, waaronder onze paarden, waar we samen op rijden en veel plezier mee hebben.

Ik heb al haast 40 jaar mijn motorrijbewijs en heb al de nodige kilometers gemaakt. Deze kilometers zijn heel veel woon-werk (de A1 ken ik op mijn duimpje) en dat vind ik al leuk, maar eigenlijk zijn er te weinig nog leukere kilometers bij. Als het maar niet glad is of stormt, zit ik op de motor, ook in de winter. Zo af en toe rij ik met vrienden of boek ik iets richting de Eifel, maar dat mogen wel meer kilometers worden.

Meestal rij ik vlot, maar wel rekening houdende met de omgeving waar ik in rij. De foto is nog met mijn Guzzi V85TT die ik een paar maanden geleden heb ingeruild voor een Honda NT1100. Dit vooral voor het comfort (heerlijk) en het extra vermogen (ook lekker). Op de foto met de Honda zie je nog mijn oude BMW 75/7 waar ik 250 duizend kilometers mee heb gereden.

Ik zag op de site van de VMTC veel momenten om samen te rijden en het is daarnaast ook een mooie site met veel informatie.

Ik hoop binnenkort bij een aantal ritten aan te sluiten en dan kennis te maken met andere gezellige leden.

Groet, Peter